søndag 29. januar 2012

Høl i pipa!

Vi nærmer oss stadig første opptenning i ny peisovn. Denne hælja har vel i det store og hele gått med til å lage høl i pipa. Når man legger til litt leking i snøen, en forslått finger eller to, litt pølsegrilling, samt ufin ordbruk over dårlig borr/harde kjeramikkpiperør, så tar det gjerne såpass lang tid.

Planen videre er ei god kveldsøkt på tirsdag, der vi gjør første opptenning i ovnen. Onsdag har kvinnfolket fri, og planen er da utelukkende å sitte på hytta og fyre og strikke. Hurra!

Borring i lecapipe var piece of cake...


Borring i innerrøret av keramikk var hakket vanskeligere, og tok LANG tid!
"Hajjo pappa inni der" - Johanne prater med pappa på taket.

Peiskos får ny betydning. Johanne liker å "passe på" mamma og pappa om dagen, og pappa trengte tydeligvis litt ekstra kos og kjærlighet og pass da han skulle montere ferdig ovnen. 

Når en har gått lang tur på Åsen og sett både bjønn og ekønn og Pingu - da er det godt å sette til rette i papphuset sitt med hodelykt og lese brosjyre om barnebilseter ;)

1 kommentar:

  1. hei:)

    Kjempe fin hytte dere holder på å bli ferdig med:) gleder meg til å se sluttresultatet, håper det blogges. Vi lurer på å kjøpe hytte fra laftekompaniet og lurer på om dere er fornøyd og om dere har valgt nøkkelferdig eller gjøre selv og om ca pris...? hvis det er mulig å si... hihi.

    SvarSlett